basketbolli

Informatori nr 7 Superliga

6 Nëntor 2018

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së VII-të , të Superligës së Kosovës të zhvilluara më 3 /4.11.2018 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Rahoveci – Lipjani 88:66 ( 34:18,16:18,19:7,19:23)
Gjyqtari kryesor: Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1: Elldin Uglari
Gjyqtari 2: Atdhe Gutaj
Vëzhgues:Hajradin Zeka
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra <A> DHE <B>korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive. Numri i tyre ishte 300
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

Bashkimi – Trepça 84:88 ( 27:22,25:26,15:19,17:21)
Gjyqtari kryesor: Xhelal Mumini
Gjyqtari 1:Elion Obertinca
Gjyqtari 2:Artan Gashi
Vëzhgues:Nexhdet Hoxha
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra <A> DHE <B>korrekte dhe sportive perveq per sjellje josportive me GT u ndeshkua lojtari Besnik Azemi (KB.Trepça).
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive. Numri i tyre ishte 200
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

Golden Eagle Ylli – Borea 109 : 75 (27:17,27:23,21:22,34;13)
Gjyqtari kryesor: Atdhe Goqaj
Gjyqtari 1: Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 2: Amar Djekovic
Vëzhgues:Mehmet Xhemajli
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra <A> DHE <B>korrekte dhe sportive përveq për sjellje josportive me GT u ndeshkua lojtari Robert Jones (KB.Golden Eagle Ylli).
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive. Numri i tyre ishte 1.000
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

Ponte Prizreni – Z Mobile Prishtina (zhvillohet me vonë)

VEDNIME:

1.Robert Jones(KB.Golden Eagle Ylli ) Konform Nenit 50.1 denohet me 50 euro.
2.Besnik Azemi ( KB.Trepça) Konform Nenit 50.1 denohet me 50 euro.
3.Besnik Azemi ( KB.Trepça) Konform Nenit 50.4 te PG ( fletëparaqitja nga ana e personave zyrtarë, për sjellje josportive ) denohet me 300 euro dhe me ndales te paraqitjes në një ndeshje (në ndeshjen e xhiros se VIII).