INFORMATORI NR 8 KATEGORIT E REJA

3 Dhjetor 2018

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e kategorive te reja 01/02.12.2018 Komesari Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve.

Stobi Flips Superliga U 18

Borea – Trepca 91 : 46
Gjyqtari kryesorë :Endrit Basha
Gjyqtari 1 :Dren Pudarolli
Vëzhguesi:Muhamet Ahma
Sjelljet e akterve fer dhe korrekte.
Numri shikuesve 50.

Kerasan Prishtina – M Junior 74 : 75
Gjyqtari kryesorë :Artan Gashi
Gjyqtari 1 :Ngadhnjim Shabani
Vëzhguesi:Sabri Parduzi
Sjelljet e akterve fer dhe korrekte.
Numri shikuesve 50.

Prishtina Re – Golden Eagle Ylli 80 : 65
Gjyqtari kryesorë :Amar Djekovic
Gjyqtari 1 :Arian Thaci
Vëzhguesi:Muhamet Munishi
Sjelljet e akterve fer dhe korrekte.
Numri shikuesve 50.

Ponte Prizreni – Vushtrria Basket 55 : 53
Gjyqtari kryesorë :Atdhe Gocaj
Gjyqtari 1 :Arlind Vitija
Vëzhguesi:Isa Prebreza
Sjelljet e akterve fer dhe korrekte.
Numri shikuesve 50.

Vellaznimi – Bashkimi 64 : 35
Gjyqtari kryesorë :Ardi Haxhiajdini
Gjyqtari 1 :Artur Dauti
Vëzhguesi:Hajradin Zeka
Sjelljet e akterve fer dhe korrekte.
Numri shikuesve 50.

Stobi Flips Liga Unike U 18

Penza / Pushon

Lipjani – Istogu 70 : 82
Gjyqtari kryesorë :Erzen Haxhani
Gjyqtari 1 :Arian Kurtalani
Vëzhguesi:Driton Blakqori
Sjelljet e akterve fer dhe korrekte.
Numri shikuesve 50.

AS Kastrioti – Ylli 04 22 : 75
Gjyqtari kryesorë :Molos Morina
Gjyqtari 1 :Rezon Korca
Vëzhguesi:Bekim Dugolli

Golden Basket – Rahoveci 50 : 61
Gjyqtari kryesorë :Irma Konjusha
Gjyqtari 1 :Anjesa Haziraj
Vëzhguesi:Bekim Aliu

Vitija – Z Mobile Prishtina 17 : 88
Gjyqtari kryesorë :Hekuran Rugova
Gjyqtari 1 :Faton Deliu
Vëzhguesi:Ergin Sherifi

Stobi Flips Superliga U 16

Prishtina Re – Borea 65 : 85
Gjyqtari kryesorë :Arian Thaci
Gjyqtari 1 :Amar Djekovic
Vëzhguesi:Muhamet Munishi
Sjelljet e akterve fer dhe korrekte.
Numri shikuesve 50.

Kerasan Prishtina – Ponte Prizreni 68 : 70
Gjyqtari kryesorë :Artan Gashi
Gjyqtari 1 :Irma Konjusha
Vëzhguesi:Sabri Parduzi
Sjelljet e akterve fer dhe korrekte , perveq Eliot Pecit I cili per sjellje jo sportive eshte ndeshkuar me GT.
Numri shikuesve 50.

Mjunior - Golden Eagle Ylli 89 : 26
Gjyqtari kryesorë :Hekuran Rugova
Gjyqtari 1 :Molos Morina
Vëzhguesi:Isa Prebreza

Vushtrria Basket – Vellaznimi 65 : 42
Gjyqtari kryesorë :Blendi Fejza
Gjyqtari 1 :Hekuran Rugova
Vëzhguesi:Albert Verbici

Trepca – Istogu 91 : 41
Gjyqtari kryesorë :Erzen Haxhani
Gjyqtari 1 :Besim Vitaku
Vëzhguesi:Mehmet Xhemajli

Stobi Flips Liga Unike U 16

Gjimnazisti – Bashkimi 37 : 73
Gjyqtari kryesorë :Artan Gashi
Gjyqtari 1 :;Lorena Haxha
Vëzhguesi:Muhamet Munishi

Z Mobile Prishtina – Penza 77 : 83
Gjyqtari kryesorë :Arlind Vitija
Gjyqtari 1 :Rezon Korca
Vëzhguesi:Sabri Parduzi

Drita – Megasporti 67 : 46
Gjyqtari kryesorë :Astrit Kasapolli
Gjyqtari 1 :Anjesa Haziraj
Vëzhguesi:Bekim Aliu

Lipjani – Rahoveci 35 : 63
Gjyqtari kryesorë :Erzen Haxhani
Gjyqtari 1 :Arian Kurtalani
Vëzhguesi:Driton Blakqori

Kacaniku – Ylli 04 27 : 111
Gjyqtari kryesorë :Atdhe Gocaj
Gjyqtari 1 :Dardan Maxhuni
Vëzhguesi:Naim Jashari

Stobi Flips U 14 Lindje
Trepca/Pushon

Vushtrria Basket – Z Mobile Prishtina 55 : 27
Gjyqtari kryesorë :Blendi Fejza
Gjyqtari 1 :Lorena Haxha
Vëzhguesi:Albert Verbici

Prishtina e RE – Kerasan Prishtina 38 : 72
Gjyqtari kryesorë :Burim Berisha
Gjyqtari 1 :Irma Konjusha
Vëzhguesi:Naim Jashari

Lipjani – ISP Marigona 26 : 36
Gjyqtari kryesorë :Erzen Haxhani
Gjyqtari 1 :Arian Kurtalani
Vëzhguesi:Driton Blakqori

Mitrobasket-Ulpijana 50 : 44
Gjyqtari kryesorë :Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 1 :Besim Vitaku
Vëzhguesi:Mehmet Xhemajli

Stobi Flips U 14 Perendim

Golden Eagle Ylli – Penza (zhvillohet me vonë )
Gjyqtari kryesorë :
Gjyqtari 1 :
Vëzhguesi:

Megasporti – Rahoveci 74 : 67
Gjyqtari kryesorë :Arlind Vitija
Gjyqtari 1 :Rrezon Korca
Vëzhguesi:Mehdi Gashi

Bashkimi – Vellaznimi 67 : 40
Gjyqtari kryesorë :Rezon Korca
Gjyqtari 1 :Arlind Vitija
Vëzhguesi:Mehdi Gashi

Ponte Prizreni – Borea 83 : 45
Gjyqtari kryesorë :Albert Cakaj
Gjyqtari 1 :Merdin Perzhella
Vëzhguesi :Kushtrim Qoqaj

Stobi Flips U 14 Vajzat
Borea – Bashkimi 21 : 28
Gjyqtari kryesorë :Artur Dauti
Gjyqtari 1 :Petrit Emra
Vëzhguesi:Muhamet Ahma

Kerasan Prishtina – Kastrioti (zhvillohet me vonë )
Gjyqtari kryesorë :
Gjyqtari 1 :
Vëzhguesi:

Vendim
1. Lojtari Eliot Peci KB Kerasan Prishtina Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .