INFORMATORI NR 8 LIGA PARË

10 Mars 2018

ANë bazë të raporteve të vëzhguesëve nga ndeshjet e Xhiros së VIII -të , Liga Parë së Kosovës të zhvilluara më 7/8.03.2018 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Xhiroja VIII

Vëllaznimi vs Kalaja 70:87

Gjyqatari kryesor:Visar Bunjaku
Gjyqtari U1:Atdhe Gutaj
Gjyqtari U2:Albert Cakaj
Vëzhgues:Vllaznim Rraci
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra DHE korekte dhe sportive perveq per sjellje josportive te bankines me GT(B) u ndeshkua trajneri Shkumbin Kumnova ( Vellaznimi) .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte 100


Vushtria vs Drita 86:58

Gjyqatari kryesor:Xhavit Beqiri
Gjyqtari U1:Arian Thaçi
Gjyqtari U2:Erzen Haxhani
Vëzhgues:Ilhan Xhaka
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra DHE korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte 100

Lipjani vs United Basket 73:65

Gjyqatari kryesor:Dardan Maxhuni
Gjyqtari U1:Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari U2:Amar Djekovic
Vëzhgues:Mehdi Gashi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra DHE korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte 100

Megasport vs Prishtina RE 69:55

Gjyqatari kryesor:Endrit Basha
Gjyqtari U1:Hekuran Rugova
Gjyqtari U2:Dren Pudarolli
Vëzhgues:Hajradin Zeka
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra DHE korekte dhe sportive perveq lojtarit Luftim Cikaqi (Prishtina Re) I cili per sjellje josportive u ndeshkua me GT.
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte 100

VENDIME:

1.Luftim Cikaqi ( Prishtina RE) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 25 euro.
2.Trajneri Shkumbin Kumnova ( Vellaznimi ) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 50 euro.