INFORMATORI NR 8 PLAYOFF-it SUPERLIGA

22 Maj 2017

Në bazë të raportit të vëzhguesit nga ndeshja III finale te Playoff-it të ,Superligës së Kosovës e zhvilluar më 19.05. 2017 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes :

FINALJA III
SIGAL PRISHTINA vs BASHKIMI 81:65 ( 15:19, 21:13, 20:13, 25:20 ) 2:1
Gjyqtarë :Zafer Yilmaz ,Daut Mehmeti ,Elion Obertinca
Vëzhgues :Nexhdet Hoxha
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> korekte dhe sportive .
<B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive . Numri I tyre ishte 1.500
KB SIGAL PRISHTINA barte pergjegjesine per ndezjen e fishekzjareve në tribuna Konform Nenit 49.10.
KB BASHKIMI sipas Nenit 28.2 per shkuarje te organizuar te shikuesve bartë pergjegjesine per ndezjen e fishekzjareve në tribuna Konform Nenit 49.10 .
REKLAMA e Kompanisë IPKO ishte e vendosur .

VENDIME :
KB SIGAL PRISHTINA Konform Nenit 49.10 dhezje te fishekzjareve ne tribuna nga shikuesit ende pa perfunduar ndeshja denohet me 300 euro .

KB BASHKIMI Konform Nenit 49.10 dhezje te fishekzjareve ne tribuna nga shikuesit ende pa perfunduar ndeshja denohet me 300 euro .