basketbolli

INFORMATORI NR 8 SUPERLIGA 2019/2020

4 Nëntor 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së VIII-të superligës së Kosovës ,zhvilluar me 02/03.11.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

BASHKIMI vs SIGAL PRISHTINA 95:89 ( 22:13,25:28,25:26,23:22)
Gjyqtari kryesor: Xhelal Mumini
Gjyqtari 1: Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 2: Amar Djekovic
Vëzhguesi:Hajradin Zeka
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive,perveq per sjellje josportive me GT u ndeshkua lojtari Stivie Clark.
Skuadra B korekte dhe sportive,perveq per sjellje josportive te bankines me GT ( B ) u ndeshkua trajneri Bujar Loci .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Hudhje te sendeve te forta, ndezje e fishekzjareve gjate zhvillimit te ndeshjes.Numri I tyre ishte 1.000
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

RAHOVECI vs PONTE PRIZRENI 90:75 ( 25:17,21:24,20:14,24:20)
Gjyqtari kryesor: Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1: Elion Obërtinca
Gjyqtari 2: Genc Vitaku
Vëzhguesi:Nexhdet Hoxha
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 2.000
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

TREPÇA vs FERONIKELI 95:97 ( 29:33,23:15,24:20,19:29)
Gjyqtari kryesor: Elldin Uglari
Gjyqtari 1: Burim Berisha
Gjyqtari 2: Visar Bunjaku
Vëzhguesi: Azem Hoxhaj
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 700.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

GOLDEN EAGLE YLLI vs PEJA 82:83 ( 21:22,20:23,20:16,21:22)
Gjyqtari kryesor: Daut Mehmeti
Gjyqtari 1: Dardan Maxhuni
Gjyqtari 2: Atdhe Goqaj
Vëzhguesi:Mehdi Gashi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.KB.Golden Eagle Ylli nuk ka vendosur LED ndriqimin I cili eshte I obliguar Konform PG edicioni 2019/20.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 600.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

VENDIME:

1.Stive Clark ( KB.Bashkimi) Konform Nenit 50.1 tePG denohet me 100 euro.
2.KB.Bashkimi , Konform Nenit 49.3 te PG denohet me 600 euro.
3.Bujar Loci ( KB.Sigal Prishtina) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 300 euro.
4.KB.Golden Eagle Ylli , Konform Nenit 48.14.1 denohet me 600 euro.Denim I përsëritur.