INFORMATORI NR 9 LIGA A DHE 5 LIGA B FEMRAT

20 Prill 2017

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e xhiros se IX Liges A dhe xhiros se V Liga B te femrave 15/16.04.2017 Komesari Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve.

VËLLAZNIMI vs VUSHTRRIA 65 : 46 ( 15:16,13:10,12:10,25:10 )
Gjyqtarë: Kushtrim Shala, Hekuran Rugova
Vëzhgues:Mahir Spahija
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100

TREPÇA vs PENZA 50:55 (7:16,12:12,16:17,15:10 )
Gjyqtarë:Daut Mehmeti , Fisnik Ramadani
Vëzhgues:Ilhan Xhaka
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

BASHKIMI vs PENTI PRISHTINA 33:98 ( 7:36,7:25,9:24,10:13 )
Gjyqtarë:Hazir Haxha , Albert Cakaj
Vëzhgues:Vllaznim Rraci
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50

LIGA B FEMRAT
XHIRO E V- të, 15/16 PRILL 2017

DRITA vs KASTRIROTI 64:50 ( 11:11, 15:17, 19:10, 19:12 )
Gjyqtarë:Ngadhnjim Shabani ,Erzen Haxhani
Vëzhgues : Mehdi Gashi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50