INFORMATORI NR 9 LIGA FEMRAVE

5 Dhjetor 2017

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga ndeshjet e Xhiros së IX -të , Liges se Femrave të zhvilluara më 2/3.12.2017, Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Xhiroja IX 02/03.12.2017

Bashkimi v Drita 71:34
GjyqtarI Kryesor: Kushtrim Shala
Gjyqtari U1: Hekuran Rugova
Vëzhgues: Vllaznim Rraci
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte 100

Vëllaznimi v Kalaja 20 :0 ( rrezulltat zyrtar )
GjyqtarI Kryesor: Ardi Haxhiajdini
Gjyqtari U1:Blendi Spahija
Vëzhgues: Mahir Spahija
ORGANIZIMI I NDESHJES: Edhe pas pritjes prej 15 minutave ekipa e KB Kalaja nuk u paraqite ne terminin e publikua.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra
SJELLJET E SHIKUESËVE:

Pro Bet Prishtin v Vushtrria 104 : 39
GjyqtarI Kryesor: Visar Bunjaku
Gjyqtari U1: Genc Vitaku
Vëzhgues: Ilhan Xhaka
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte 100

Trepca v Penza 48 : 88
GjyqtarI Kryesor: Astrit Kasapolli
Gjyqtari U1: Arian Thaçi
Vëzhgues: Mehdi Gashi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte 100

Kastrioti v Sfera 85 : 47
GjyqtarI Kryesor: Egzon Maloku
Gjyqtari U1: Ardian Rrustemi
Vëzhgues: Naim Jashari
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte 100

VENDIME:
Ndeshja Vëllaznimi- Kalaja Konform Nenit 55.9 të PG rregjistrohet me 20:0 ne favor te KB Vëllaznimi.KB Kalaja nuk I takon një pikë.