Informatori nr 9 Liga Femrave 2018/2019

3 Dhjetor 2018

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga ndeshjet e Xhiros së IX-të , të ligës së femrave të zhvilluara me 1 /2.12.2018 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Vushtrria - Penza 38:89
Gjyqtari kryesor:Blendi Fejza
Gjyqtari 1: Besim Vitaku
Vëzhgues:Muhamet Munishi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 100

Kastrioti – Vëllaznimi 41:45
Gjyqtari kryesor: Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1:Atdhe Goqaj
Vëzhgues: Naim Jashari
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 100

Sfera – Prishtina 49:85
Gjyqtari kryesor: Artan Gashi
Gjyqtari 1:Ardian Rrustemi
Vëzhgues:Sabri Parduzi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 100

Drita – Trepça 41:63
Gjyqtari kryesor: Astrit Kasapolli
Gjyqtari 1: Anjesa Haziraj
Vëzhgues: Bekim Aliu
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A> DHE <B>korekte dhe sportive, perveq per sjellje josportive me dy GT u ndeshkua lojtarja Mirlinda Daku( KB.Drita).
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 100

VENDIME:
1.Mirlinda Daku( KB.Drita) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 25 euro.
2.Mirlinda Daku(KB.Drita) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 50 euro.