INFORMATORI NR 9 LIGA PARË

3 Dhjetor 2018

Në bazë të raportit të vëzhguesve nga ndeshjet e xhiros se IX të Ligës së Parë zhvilluar me 1 /2.12.2018, Komesari I Garave bënë rregjistrimin e ndeshjeve.

Don Bosko vs United Basket 80:38
Gjyqtari kryesor:Daut Mehmeti
Gjyqtari 1:Faton Deliu
Gjyqtari 2:Hekuran Rugova
Vëzhgues: Mehdi Gashi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A ;Korekte dhe sportive.
Skuadra B>Korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive dhe korrekte .Numri I tyre ishte rreth 50.

Drita vs Feronikeli 77:107
Gjyqtari kryesor:Xhelal Mumini
Gjyqtari 1:Elldin Uglari
Gjyqtari 2:Genc Vitaku
Vëzhgues:Ergin Sherifi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A ;Korekte dhe sportive,perveq per sjellje josportive me GT u ndeshkua lojtari Leutrim Bajrami.
Skuadra B>Korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive dhe korrekte .Numri I tyre ishte rreth 200.

Prishtina e Re vs Penza 87:68
Gjyqtari kryesor:Burim Berisha
Gjyqtari 1:Astrit Kasapolli
Gjyqtari 2:Amar Djekovic
Vëzhgues:Naim Jashari
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A ;Korekte dhe sportive.
Skuadra B>Korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive dhe korrekte .Numri I tyre ishte rreth 50.

Istogu vs Kerasan Prishtina 79:48
Gjyqtari kryesor:Endrit Basha
Gjyqtari 1:Dren Pudarolli
Gjyqtari 2:Ardi Haxhiajdini
Vëzhgues: Hajradin Zeka
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A ;Korekte dhe sportive.
Skuadra B>Korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive dhe korrekte .Numri I tyre ishte rreth 50.

Vushtrria vs Vëllaznimi 66:88
Gjyqtari kryesor:Xhavit Beqiri
Gjyqtari 1:Arian Thaçi
Gjyqtari 2: Erzen Haxhani
Vëzhgues:Mehmet Xhemajli
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A ;Korekte dhe sportive.
Skuadra B>Korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive dhe korrekte .Numri I tyre ishte rreth 50.

VENDIME:
1.Leutrim Bajrami ( KB.Drita ) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 25 euro.