INFORMATORI NR 9 LIGA PARE E KOSOVES

12 Mars 2018

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së XIV -të ,Ligës së Parë ,te zhvilluara me 10/11.03.2018, Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Xhiroja IX

Mega Sport vs Vëllaznimi 70:66
Gjyqtari kryesorë :Endrit Basha
Gjyqtari U1:Hazir Haxha
GjyqtariU2:Dren Pudarolli
Vëzhguesi : Mahir Spahija
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A / Skuadra B>korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive dhe korrekte . Numri i tyre ishte rreth 50

Prishtina e Re vs Lipjani 79:84
Gjyqtari kryesorë:Daut Mehmeti
Gjyqtari U1:Visar Bunjaku
Gjyqtari U2:Albert Cakaj
Vëzhguesi :Mehdi Gashi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A / korrekte dhe sportive , perveq per sjellje josportive te bankines me GT( B ) dhe GT ( C ) u ndeshkua trajneri Ibrahim Karabeg.
Skuadra B>korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive dhe korrekte . Numri i tyre ishte rreth 100

United Basket vs Vushtrria 80:68
Gjyqtari kryesorë:Xhelal Mumini
Gjyqtari U1:Arian Thaçi
Gjyqtari U2:Erzen Haxhani
Vëzhguesi:Ilhan Xhaka
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A / Skuadra B>korrekte dhe sportive,perveq per sjellj josportive me GT u ndeshkua Qendrim Demi , dhe per sjellje josportive te bankines me GT(B) u ndeshkua trajneri Laurant Ibrahimi.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive dhe korrekte . Numri i tyre ishte rreth 50

Drita vs Kalaja 62:83
Gjyqtari kryesorë:Elldin Uglari
Gjyqtari U1:Egezon Maloku
Gjyqtari U2:Genc Vitaku
Vëzhguesi:Sabri Parduzi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A / Skuadra B>korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive dhe korrekte . Numri i tyre ishte rreth 20

VENDIME:
1.Qendrim Demi ( United Basket) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 50 euro .
2.Trajneri Laurant Ibrahimi (United Basket), Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 50 euro.
3.Trajneri Ibrahim Karabeg ( Prishtina RE ) , Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 50 euro.
4.Trajneri Ibrahim Karabeg (Prishtina RE) , Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 100 euro.