INFORMATORI NR 9 PLAYOFF-it per kategorite e reja 28.05.2017

29 Maj 2017

Finalja II
Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshja II Finale e kategorive te reja U16 , zhvilluar me 28.05.2017 Komesari Garave bënë regjistrimin e ndeshjes .

Finalja II U16

PEJA vs RIINVEST PRISHTINA 63:48 (1:1)
Gjyqtarë : Elion Obertinca , Dardan Maxhuni , Elldin Uglari
Vëzhgues : Mehdi Gashi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 200

Sipas PG të FBK-se per kategoritë e reja KB PEJA është shpallur Kampion për edicionin 2016-2017 ne kategorine U16 .Kupen dhe medaljet ekipeve finaliste I ndau Sekretarja Gjenerale e FBK-se Elvira Dushku .