basketbolli

INFORMATORI SUPERKUPA E KOSOVËS 2019 - FEMRAT

25 Shtator 2019

Në bazë të raportit të vëzhguesit nga ndeshja e Superkupës së Kosovës për femra e zhvilluar me 24.09.2019 në Rahovec , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes:

Prishtina vs Bashkimi 70:83 ( 29:20,17:21,16:18,29:14)
Gjyqtari kryesor: Xhelal Mumini
Gjyqtari 1: Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 2: Amar Djekovic
Vëzhguesi: Mehdi Gashi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra <A> DHE <B>korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive. Numri i tyre ishte 1.000
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

Njoftim:KB.Bashkimi (Femrat) është fituesi I superkupës për edicionin 2019.Ekipeve finaliste medaljet ja ndanë Komesari Garave Faton Kurshumlija,drejtori kompanise EuroIng Kujtim Thaçi ,antarët e Bordit të FBK-se Linda Shala,Valdet Spahija, kurse Kupën kapitenes Gresa Gashi ja dorëzoi Sekretarja e Përgjithshme e FBK-së Elvira Dushku.