Ka filluar sot afati kalimtar dimëror dhe do të zgjas deri më 12 janar

  • Ka filluar sot afati kalimtar dimëror dhe do të zgjas deri më 12 janar
8 Janar 2018

Sot ka filluar afati kalimtar dimëror dhe do të zgjas deri më 12 janar në të gjitha ligat.

Ndërkaq stinori pranveror në IP Superligën e Kosovës do të filloj më 13/14 janar.