KB BASHKIMI ka paraqitur për regjistrim tre lojtare ndërkombëtarë

12 Janar 2018

KB BASHKIMI  ne afatin kalimtare qe fillon nga 8-12.Janar 2018 ka paraqitur për regjistrim tre  lojtare  ndërkombëtarë MC DANIELS TYLER  LLOYD,   ZOLLO VINCENT ANTHONY ,  AARON MOSS .        

Lojtarët e lartëpermendur mund të regjistrohet në FBK dhe të paraqitet për KB BASHKIMI   pas plotësimit të kritereve në bazë të Regullores mbi regjistrimin e lojtarëve në FBK.