basketbolli

KB Golden Eagle Ylli ka paraqitur për regjistrim lojtarin ndërkombëtarë

12 Mars 2018

KB Golden Eagle Ylli  ka paraqitur për regjistrim lojtarin ndërkombëtarë Alex Wangmene nga Kameruni.

Lojtari i lartëpermendur mund të regjistrohet në FBK dhe të paraqitet për KB Golden Eagle Ylli  pas plotësimit të kritereve në bazë të Regullores mbi regjistrimin e lojtarëve në FBK.