KB Penza ( meshkujt) ka paraqitur për regjistrim lojtarin ndërkombëtar

14 Nëntor 2018

KB Penza ( meshkujt)  ka paraqitur për regjistrim lojtarin ndërkombëtar RICHARDS XAVIER SHAMAL  nga USA . 
Lojtari lartëpermendur mund të regjistrohet në FBK dhe të paraqitet për KB Penza pas plotësimit të kritereve në bazë të Regullores mbi regjistrimin e lojtarëve në FBK .