KB PONTE PRIZRENI per edicionin 2018-2019 ka paraqitur për regjistrim tre lojtar ndërkombëtare

6 Shtator 2018

KB PONTE PRIZRENI per edicionin 2018-2019 ka paraqitur për regjistrim tre lojtar ndërkombëtare  BRANDON SCOTT CHRIS,  ELLIOTT COLE FELTON  dhe JAQUAN SMITH CHESTER nga USA.

Lojtarët e lartëpermendur mund të regjistrohen në FBK dhe të paraqiten për KB PONTE PRIZRENI pas plotësimit të kritereve në bazë të Regullores mbi regjistrimin e lojtarëve në FBK.