KB RAHOVECI ka paraqitur për regjistrim dy lojtare ndërkombëtarë

8 Janar 2018

KB RAHOVECI  ne afatin kalimtare qe fillon nga 8-12.Janar 2018 ka paraqitur për regjistrim dy lojtare  ndërkombëtarë Tyler Deihl dhe Tyquan Bitting nga USA. 

Lojtarët e lartëpermendur mund të regjistrohet në FBK dhe të paraqitet për KB RAHOVECI  pas plotësimit të kritereve në bazë të Regullores mbi regjistrimin e lojtarëve në FBK.