basketbolli

KB SIGAL PRISHTINA ka paraqitur për regjistrim lojtarin ndërkombëtarë

12 Mars 2018

KB SIGAL PRISHTINA ka paraqitur për regjistrim lojtarin ndërkombëtarë Filip Buntovic nga Kroacia, i cili se fundit u paraqite per GKK Sibenik.

Lojtari i lartëpermendur mund të regjistrohet në FBK dhe të paraqitet për KB SIGAL PRISHTINA  pas plotësimit të kritereve në bazë të Regullores mbi regjistrimin e lojtarëve në FBK.