basketbolli

KB Trepça paraqet për regjistrim edhe një lojtar të huaj

10 Tetor 2013

KB Trepça nga Mitrovica ka paraqitur për regjistrim basketbollistin e huaj, Joshua Keit Brown

Basketbollisti në fjalë ka të drejtë loje në xhiron e radhës, pra më 13 tetor 2013, pas përfundimit të obligimeve dhe dokumentacionit.

Prishtinë, 10.10.2013

Bajrush Ademi

Komesari i Garave