KB.Golden Eagle Ylli ka paraqitur për regjistrim lojtarin ndërkombëtar

13 Mars 2019

KB.Golden Eagle Ylli ka paraqitur për regjistrim lojtarin ndërkombëtar Bambale Mbulatale Emmanuel Osby nga USA i cili së fundi është paraqitur në  Ligen Pro B në Francë. 
  
Lojtari i lartëpermendur mund të regjistrohet në FBK dhe të paraqitet për KB.Golden Eagle Ylli pas plotësimit të kritereve në bazë të Rregullores mbi regjistrimin e lojtarëve në FBK.