Kosova U16 vazhdon me stërvitje të shtunën dhe të dielën

  • Kosova U16 vazhdon me stërvitje të shtunën dhe të dielën
13 Qershor 2018

Përfaqësuesja e Kosovës U16 nën drejtimin e përzgjedhësit Muhamed Thaçi do të mbajë stërvitje të shtunën dhe të dielën me fillim nga ora 15:00 deri në 17:00 në palestrën e sportit në kolegjin “ISP” në lagjen “Marigona Residence” në Prishtinë.
Kosova U-16 do të garoj në Kampionatin Evropian U16, Divizioni B që do të mbahet prej 9 deri më 18 gusht në Sarajevë të Bosnje e Hercegovinës.
Grupi D: Ukraina, Bosnja e Hercegovina, Republika Çeke, Zvicra, Kosova, Bjellorusia.

Listën me emrat e lojtarëve mund ta gjeni mëposhtë:

Basketbollistët:
1. Albin Berisha
2. Donat Rexhepi
3. Blend Mehana
4. Shpat Mustafa
5. Drinor Gashi
6. Denis Zenelaj
7. Don Polloshka
8. Meti Thaqi
9. Fisnik Kraki
10. Drilon Shala
11. Ari Karaxhiu
12. Arber Rushiti
13. Nart Jashari
14. Bledar Thaqi
15. Shpat Syla
16. Diellor Maksuti
17. Enis Morina