basketbolli

Njoftim

1 Tetor 2013

Pas urimit te Kryetarit te FBK z. Erolld Belegu drejtuar Kryetarit te Federates Franceze te Basketbollit Selekcioni i te cileve u shpall Fitues i Evropes gjate Kampionatit EUROBASKET 2013 ne Ljubljan, sot ne e-mail arriti shkres falenderimi i FFB duke cituar. 

 

I nderuari Erolld,

Perfaqesuesja e Frances ne Basketboll ka bere nje loje te paharrueshme ne kampionatin Evropian EUROBASKET 2013 dhe aq sa te behet kampione e Evropes. Te gjithe lojtaret dhe stafi i Perfaqesueses sone kane bere nje pune te shkelqyer dhe me ne fund morri medaljen e pare te arte ne historin e basketbollit modern per Francen. Personalishte jam shume krenar(Federata e Franceze e Basketbollit gjithashtu) me sjelljen dhe menyren e prezantimit e te gjithe delegacionit Francez gjate te gjitha ndeshjeve ne Ljubljan. 

Nje falenderim edhe per mbeshtetesit tone sikurse jeni edhe ju. 

​Ju falenderojme edhe nje here per urimet e juaja, mbeshtetjen e juaj dhe mesazhin tuaj. 

Jean Pierre SIUTAT 

Kryetar i ​​Federates Franceze te Basketbollit