Njoftim

  • Njoftim
  • Njoftim
  • Njoftim
  • Njoftim
  • Njoftim
  • Njoftim
28 Korrik 2018

Sot ne Prishtine perfundoje FIBA SCOD Kampi i gjyqtareve i cili u mbajte nga 24-27.07.2018 ne Prishtine ne kuadër te KAMPIONATIT EVROPIAN FIBA U18 DIVISIONI C i cili ështe udhëhequr nga FIBA Instruktori Gjorgi Piperkov dhe FIBA National Instruktori Gjyqtarëve i FBK-se Faton Kurshumlija.

Ne kuader te FIBA SCOD Kampit pjesmarës kanë qenë 12 gjyqtarë te FBK-se dhe te cilet kane ndjekur nga afer temat si Rregullat e Basketbolli,Puna praktike ( mekanika 3 gjyqtarë,Puna ekipore ( Team Work, FIBA Signals, Kriteri, Shkeljet ( hapat, 24 sekondat ,Testimi nga mekanika 3 gjyqtarë,Testimi Online (klipet si UF, FAULL, GT, GD si dhe Evaulimi personal

Duhet te ceket se ne kuadër te FIBA SCOD Kampit te gjithë gjyqtarët perveq ligjeratave nga rregullat e basketbollit , punes praktike kane qene te priveligjuar te vëzhgojne ndeshjet te cilat janë zhvilluar ne kuadër te KAMPIONATIT EVROPIAN FIBA U18 Divisioni C dhe pas përfundimit te ndeshjes te jenë pjese e Post Game i cili eshte obligativ ne kuader te ketij turnamenti.