basketbolli

Njoftim i rëndësishëm për lojtarët që nuk janë fotografuar

  • Njoftim i rëndësishëm për lojtarët që nuk janë fotografuar
9 Tetor 2019

Federata e Basketbollit e Kosovës (FBK) njofton lojtarët e klubeve të cilët nuk janë fotografuar për licencim se, afati i fundit për tu fotografuar është të premten nga ora 15:00 deri në ora 19:00 në zyrat e FBK-së.

Ardhja e tyre është obligative dhe njëkohësisht afati i fundit për tu fotografuar dhe për tu licencuar për këtë edicion në basketbollin e Kosovës. Pa u licencuar nuk kanë drejt të luajnë.