basketbolli

Njoftim - Kalendari Garave Superliga Edicioni 2019-2020

20 Shtator 2019

Ju njoftoje se konform marëveshjes në mes FBK-se dhe Platformes Art Motion për edicionin 2019-2020 klubet janë të obliguara te sigurojnë terminet e ndeshjeve te superligës si me poshtë. 

Gjatë ditëve ne vijim do te pranoni kalendarin e garave per gjithe sezonin vjeshtor.
Terminet jane fikse dhe te njejtat nuk mund te ndryshojnë.

Kalendari Garave Superliga Edicioni 2019-2020

Xhiroja I 28/29.09.2019

E shtune ora 17:00,
BASHKIMI vs LIPJANI

E shtune ora 19:00,
GOLDEN EAGLE YLLI vs FERONIKELI

E diele ora 19:00,
RAHOVECI vs SIGAL PRISHTINA

E diele ora 17:00,
PONTE PRIZRENI vs PEJA