basketbolli

Njoftim : KB AFK Borea

21 Janar 2019

FBK-se njoftonë te gjitha klubet ,mediat elektornike dhe te shkruara se nga xhiroja e XVI e Superliges KB.Borea do te ketë Parashtesen e emrit AFK dhe deri ne fund te edicionit 2018-2019 do te garojë si KB.AFK Borea.