Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

Njoftim - KB.Golden Eagle Ylli ka paraqitur për regjistrim lojtarin ndërkombëtar

2 Dhjetor 2019

KB.Golden Eagle Ylli ka paraqitur për regjistrim lojtarin ndërkombëtar Thorne JR Michael Anthony nga USA i cili se fundit u paraqite në Caucasus International University.

Lojtari i lartëpermendur mund të regjistrohet në FBK dhe të paraqitet për KB.Golden Eagle Ylli pas plotësimit të kritereve në bazë të Rregullores mbi regjistrimin e lojtareve në FBK.