basketbolli

Njoftim - KB.Peja ka paraqitur për regjistrim lojtarin Kosovar

5 Nëntor 2019

KB.Peja ka paraqitur për regjistrim lojtarin Kosovar Arbër Berisha i cili se fundit është paraqitur për skuadrën Gaziantep nga Turqia.

Lojtari i lartëpermendur mund të regjistrohet në FBK dhe të paraqitet për KB.Peja pas plotësimit të kritereve në bazë të Rregullores mbi regjistrimin e lojtareve në FBK.