Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

Njoftim - KB.Peja ka paraqitur për regjistrim lojtarin ndërkombëtar

10 Dhjetor 2019

KB.Peja ka paraqitur për regjistrim lojtarin ndërkombëtar Johnson Nigel Armoni nga USA i cili se fundit u paraqite në CANTON CHARGE G-league USA,

Lojtari i lartëpermendur mund të regjistrohet në FBK dhe të paraqitet për KB.Peja pas plotësimit të kritereve në bazë të Rregullores mbi regjistrimin e lojtareve në FBK.