basketbolli

Njoftim - KB.Ponte Prizreni ka paraqitur për regjistrim lojtarin ndërkombëtar

5 Nëntor 2019

KB.Ponte Prizreni ka paraqitur për regjistrim lojtarin ndërkombëtar Nichols Ty Charles nga USA.

Lojtari i lartëpermendur mund të regjistrohet në FBK dhe të paraqitet për KB.Ponte Prizreni pas plotësimit të kritereve në bazë të Rregullores mbi regjistrimin e lojtareve në FBK.