basketbolli

Njoftim - KB.Ponte Prizreni ka paraqitur për regjistrim lojtarin ndërkombëtar

2 Dhjetor 2019

KB.Ponte Prizreni ka paraqitur për regjistrim lojtarin ndërkombëtar Franklin Dareial Corrione nga USA i cili se fundit u paraqite në Las Animas ne Chile.

Lojtari i lartëpermendur mund të regjistrohet në FBK dhe të paraqitet për KB.Ponte Prizreni pas plotësimit të kritereve në bazë të Rregullores mbi regjistrimin e lojtareve në FBK.