basketbolli

Njoftim - KB.Rahoveci ka paraqitur për regjistrim lojtarin ndërkombëtar

8 Nëntor 2019

KB.Rahoveci ka paraqitur për regjistrim lojtarin ndërkombëtar MC Folley Joshua Ryan nga USA i cili se fundit u paraqite në Universiry of Detroit Mercy Titans (NCAA, Conference: Horizon League).

Lojtari i lartëpermendur mund të regjistrohet në FBK dhe të paraqitet për KB.Rahoveci pas plotësimit të kritereve në bazë të Rregullores mbi regjistrimin e lojtareve në FBK.