Njoftim - SEMINARI VËZHGUESVE

10 Shtator 2018

FBK-se njoftonë  se Seminari për te gjithë Vëzhguesit ( Lista A, B . dhe C ) e FBK-së do te mbahet te shtunen me 15.09.2018 me fillim ne ora  10:00.

Seminari do te mbahet ne Amfiteatrin e Fakulltetit te Shkencave Sportive ne Prishtinë dhe do të udhëhiqet nga FIBA Instruktori Nacional i FBK-se Faton Kurshumlija.