basketbolli

Njoftim - Terminet

23 Shtator 2019

Ju njoftoje se per shkak te zenjes se palestres se sporteve Sezai Surroi me prezentime politike , ka ardhur deri te ndryshimi i orarit dhe vendit te zhvillimit te ndeshjes ne mes :

Xhiroja I 28/29.09.2019

E premte ora 19:00,GJAKOVË
BASHKIMI vs LIPJANI

E shtune ora 19:00,
GOLDEN EAGLE YLLI vs FERONIKELI

E diele ora 19:00,
RAHOVECI vs SIGAL PRISHTINA

E diele ora 17:00,
PONTE PRIZRENI vs PEJA

TREPÇA /pushon