basketbolli

Njoftim - Trepça ka paraqitur për regjistrim lojtarin ndërkombëtar

27 Nëntor 2019

KB.Trepça ka paraqitur për regjistrim lojtarin ndërkombëtar Malik Philip Bernard nga Kanada i cili se fundit u paraqite në University of Manitoba Bisons.

Lojtari i lartëpermendur mund të regjistrohet në FBK dhe të paraqitet për KB.Trepça pas plotësimit të kritereve në bazë të Rregullores mbi regjistrimin e lojtareve në FBK.