Përfaqësueset U16 dhe U18 (Meshkujt) të shtunën do ti mbajnë grumbullimet e radhës

  • Përfaqësueset U16 dhe U18 (Meshkujt) të shtunën do ti mbajnë grumbullimet e radhës
10 Janar 2019

Përfaqësueset e Kosovës U16 dhe U18 në konkurrencën e meshkujve do ti mbajnë grumbullimet e radhës të shtunën.

Stërvitjet do të mbahen në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë.

E shtunë (12.01.2019):

Kosova U16 prej 12:00 deri në 14:00

Kosova U18 prej 14:00 deri në 16:00