Përfundoi afati për paraqitje dhe licencim të klubeve

  • Përfundoi afati për paraqitje dhe licencim të klubeve
9 Shtator 2017

Të premten ka përfunduar afati shtesë për paraqitje të ekipeve që në edicionin 2017/18 do të marrin pjesë në garat që organizohen nga Federata e Basketbollit e Kosovës (FBK).

Superliga  e Kosovës: Sigal Prishtina, Peja, Bashkimi, Trepça, Golden Eagle Ylli, Rahoveci, Kerasan Prishtina dhe Borea.

Liga e Femrave: Penza, Prishtina, Trepça, Drita, Bashkimi, Kastrioti, Vëllaznimi, Vushtrria, Kalaja dhe Sfera.

Liga e Parë: United Basketball, Kalaja, Lipjani, Prishtina e Re, Vllaznimi, Drita, Megasport dhe Vushtrria Basket.

Liga e Dytë: Kaçaniku, Llapi, Istogu, Vitia, As Kastrioti, Don Bosko, Sfera. 

Liga U18: Kerasan Prishtina, Borea, Peja, Trepça, Bashkimi, Rahoveci, Golden Eagle Ylli, Sigal Prishtina, Kaçaniku, M Junior, Vushtrria Basket, As Kastrioti, Rinia, Istogu, Vëllaznimi, United Basketball, Lipjani, Kalaja, New Basket, Llapi, Prishtina e Re.

Liga U16: Kerasan Prishtina, Borea, Peja, Trepça, Bashkimi, Rahoveci, Golden Eagle Ylli, Sigal Prishtina, Ylli 04, M Junior, Vushtrria Basket, As Kastrioti, Istogu, Vëllaznimi, Golden Basket, United Basketball, Lipjani, Kalaja, Megasport, New Basket, Prishtina e Re, Dardania.

Liga U16 (Femrat): Kerasan Prishtina, Penza, New Basket, Kastrioti, Trepça, Borea, dhe United Basketball.

Liga U14: Kerasan Prishtina, Borea, Peja, Trepça, Bashkimi, Rahoveci, Golden Eagle Ylli, Sigal Prishtina, Ylli 04, M Junior, Vushtrria Basket, Rinia, Istogu, Vëllaznimi, Golden Basket, New Basket, Llapi, Alba Basket, Drita.

Liga U12: Borea, Rahoveci, Golden Eagle Ylli, Sigal Prishtina, M Junior, Vushtrria Basket, Istogu, Sfera, Vëllaznimi, New Basket.

Duhet theksuar se tërheqja e shortit do të bëhet në mesjavën e ardhshme për të gjitha ligat.