Publikohet lista më e ngushtë e Kosova U16 (Femrat)

 • Publikohet lista më e ngushtë e Kosova U16 (Femrat)
9 Qershor 2018

Përzgjedhësja e Kosovës U16 (Femrat), Kimete Haliti e ka publikuar listën më të ngushtë, me emrat e basketbollisteve, me të cilat do ta vazhdoj fazën e radhës të përgatitjeve.

Kosova U16 do të garoj në Kampionatin Evropian U-16, Divizioni B që do të mbahet prej 16 deri më 25 gusht në Podgoricë të Malit të Zi.

Grupi C: Izraeli, Irlanda, Rumania, Zvicra, Luksemburgu, Kosova.

Orarin dhe listën me emrat e basketbollisteve të ftuara për stërvitjen e radhës mund t’i gjeni më poshtë.

E diel:

15:00-17:00

Lista:

 1. Astera Tuhina
 2. Agnesa Rrahmani
 3. Enisa Kamerolli
 4. Arba Hashani
 5. Dea Pushkolli
 6. Fjolla Ajeti
 7. Diellza Dekaj
 8. Sara Vraniqi
 9. Anita Graica
 10. Vanesa Bojku
 11. Ervale Shabani
 12. Molika Muja
 13. Dije Daku
 14. Artina Hoxha
 15. Kaltrina Maliqi
 16. Vesa Ballazhi
 17. Erjona Krasniqi
 18. Greta Rasimi 
 19. Brikena Rexhepi