Publikohet lista më e ngushtë e Kosova U16 Femrave

 • Publikohet lista më e ngushtë e Kosova U16 Femrave
29 Qershor 2018

Përzgjedhësja e Kosovës U16 (Femrat), Kimete Haliti e ka publikuar listën më të ngushtë, me emrat e basketbollisteve, me të cilat do ta vazhdoj fazën e radhës të përgatitjeve.

Kosova U16 do të garoj në Kampionatin Evropian U-16, Divizioni B që do të mbahet prej 16 deri më 25 gusht në Podgoricë të Malit të Zi.

Grupi C: Izraeli, Irlanda, Rumania, Zvicra, Luksemburgu, Kosova.

Orarin dhe listën me emrat e basketbollisteve të ftuara për stërvitjen e radhës mund t’i gjeni më poshtë.

E shtune:

15:00-17:00

 

Lista:

 

 1. Astera Tuhina
 2. Agnesa Rrahmani
 3. Enisa Kamerolli
 4. Arba Hashani
 5. Dea Pushkolli
 6. Fjolla Ajeti
 7. Djellza Dakaj
 8. Sara Vraniqi
 9. Anita Grainca
 10. Artina Hoxha
 11. Ervale Shabani
 12. Dije Daku
 13. Albina Syla