Seminar për trajnerët e klubeve të grupmoshave U12 dhe U14

  • Seminar për trajnerët e klubeve të grupmoshave U12 dhe U14
4 Tetor 2018

Federata e Basketbollit të Kosovës (FBK) njofton trajnerët të cilët i kanë paraqitur ekipet e tyre për të marr pjesë në ligat e kategorive U12 dhe U14, se të shtunën (06.10.2018) me fillim nga ora 11:30 në palestrën e sportit në kolegjin “ISP” në lagjen “Marigona Residence” në Prishtinë do të mbahet seminari rreth ndryshimeve të rregullave të basketbollit, si dhe kufizimet për kategoritë U12 dhe U14.

Pjesëmarrja e trajnerëve të grupmoshave U12 dhe U14 është obligative.