Të dielën stërvitja e radhës për të përzgjedhurit në turneun në Rumani

  • Të dielën stërvitja e radhës për të përzgjedhurit në turneun në Rumani
21 Prill 2017

Basketbollistët (2002) dhe trajnerët e përzgjedhur për në turneun ndërkombëtar në Bukuresht të Rumanisë të dielën (23.04.2017) do të mbajnë stërvitjen e radhës me qëllim të përgatitjes sa më të mirë për këtë aktivitet që do të zhvillohet në fund të muajit prill.
Stërvitja do të mbahet në palestrën e sportit të gjimnazit “Sami Frashëri” në Prishtinë me fillim nga ora 16:00 deri në 18:00.

Basketbollistët:
1. Albin Berisha
2. Ardian Kika
3. Ari Karaxhiu
4. Blend Mehana
5. Denis Zenelaj
6. Don Polloshka
7. Donat Rexhepi
8. Nart Jashari
9. Drinor Gashi
10. Shpat Mustafa
11. Fisnik Kraki
12. Genis Mati
13. Selim Hasani

Trajnerët:
Korab Maloku
Besnik Podvorica