Të enjten afati i fundit për paraqitjen e klubeve për të gjitha kategoritë

  • Të enjten afati i fundit për paraqitjen e klubeve për të gjitha kategoritë
30 Gusht 2017

Federata e Basketbollit e Kosovës (FBK) njofton të gjitha klubet anëtare të saj se më 31.08.2017 (e enjte) është dita e fundit për paraqitjen e skuadrave për të gjitha kategoritë për licencim, si dhe pagesa e kootizimeve për pjesëmarrjen në të gjitha ligat e basketbollit, të cilat organizohen nga FBK.

Fletëparaqitjen për licencimin e klubeve mund ta gjeni në faqen zyrtare të FBK-së, www.basketbolli.com

Pagesa e kootizimeve duhet të bëhet në:

TË DHËNAT BANKARE

Banka: TEB Sh.A.

Sëift Code: TEBKXKPR

Përfituesi: Federata e Basketbollit të Kosovës

Llogaria: 20-11-0000875360-41