Të hënën fillon Kampi Nacional i FBK-së

  • Të hënën fillon Kampi Nacional i FBK-së
30 Qershor 2018

Të hënën do të filloj Kampi Nacional i Federatës së Basketbollit të Kosovës (FBK), i organizuar në bashkëpunim me FIBA Evropën (Programin YDF, për Zhvillim të Gjeneratave të Reja) dhe Komunën e Suharekës.

Kampi Nacional organizohet për grupmoshat U13 dhe U14 prej 2 deri më 8 korrik në konkurrencën e meshkujve dhe prej 9 deri më 15 korrik në atë të femrave.

-          Të hënën (2 korrik) në ora 13:00 të gjithë fëmijët me ose pa prindër duhet të jenë prezent tek hotel “Rozafa” në Suharekë;

-          Fëmijët duhet të marrin me vete rroba të mjaftueshme për 1 javë, ku në ditë do të kenë nga 3 stërvitje dhe 1 ndeshje (qorapa, maica, shorce, rroba të brendshme dhe patika);

-          Fëmijët duhet të kenë me vete pajisjet higjienike personale;

-          Fëmijët nuk kanë nevojë të marrin peshqir me vete për dush, pasi që hoteli çdo ditë do t’i ndërroj, por do të ishte mirë fëmijët të kenë nga një peshqir të vogël për stërvitje;

-          Prindërit kanë të drejtë t’i dërgojnë fëmijët më 2 korrik në dhomat e hotelit, por nuk do të lejohet që gjatë kampit prindërit të hyjnë në hotel. Prindërit munden që gjatë mbrëmjes të jenë prezent në publikë për të përcjell ndeshjet e basketbollit, nëse kanë dëshirë ta bëjnë një gjë të tillë;

-          Më 8 korrik në ora 13:00 prindërit duhet të shkojnë në hotel “Rozafa” në Suharekë për t’i marr fëmijët e tyre.

Listën e fëmijëve dhe trajnerëve mund ta gjeni më poshtë. Fëmijët që nuk janë pjesë e kësaj liste nuk kanë të drejtë të marrin pjesë në Kampin Nacional, sepse numri është i kufizuar 48 djem.

Lista e djemve:
1. Erar Citaku K.B Kerasan 2004 Prishtinë
2. Eliot Peci K.B Kerasan 2004 Prishtinë
3. Olti Kocmezi K.B Kerasan 2004 Prishtinë
4. Andi Robaj K.B Kerasan 2004 Prishtinë
5. Viktor Tahiri 21.04.2006 Prishtina e re
6. Eris Dajqi K.B Kerasan 2004 Prishtinë
7. Arianit Sokoli 13.01.2005 Vushtriabasket
8. Eris Zeneli, Kerasan Prishtina
9. Gjin Shahiqi 27.07.2006 United Basket, Gjilan
10. Niket Zhegrova 2004 Kerasan Prishtina
11. Agan Gashi 23.12.2004 Bashkimi
12. Endrit Gashi 2004 Bashkimi Prizren
13. Anes Gashi 12.09.2004 Trepca Mitrovicë
14. Anid Gashi 12.09.2004 Trepca Mitrovicë
15. Donart Loshi 21.01.2004 Trepca Mitrovicë
16. Ergyn Rushiti 20.02.2004 Trepca Mitrovicë
17. Arion Berisha 12.06.2005 Vushtrri Vushtrri
18. Drinor Gerxhaliu 08.01.2005 Vushtrri Vushtrri
19. Paraart Zeqiri 2004 Vushtria Basket Vushtri
20. Riad Hajrizi 2006 Trepca Mitrovice
21. Adis Gashi 21.07.2005 Bashkimi
22. Xhemajl Lezliu 04.03.2006, Bashkimi
23. Durim Azemi 27.11.2007, Kastrioti
24. Eduard Tahiri 18.07.2007 Kastrioti
25. Triumf Bytyqi 02.04.2004 Vëllaznimi
26. Valdin Sefsalihu 21.01.2004 Vëllaznimi
27. Genc Matoshi 21.09.2004 Borea
28. Dion Shehu 04.06.2004 Peja
29. Drilon Belegu 17.02.2004 Peja
30. Ergin Balaj 2004 Prishtina e Re
31. Blendi Saliaga 07.01.2004 Peja
32. Dren Bajraktari 10.08.2005 Ylli 04
33. Eron Shala 08.06.2004 Borea
34. Edin Bacevac 19.03.2007 Sigal Prishtina
35. Mal Syla 27.07.2006 Sigal Prishtina
36. Flon Kastrati 02.08.2005 Kerasan Prishtina
37. Violt Rexhepi 31.05.2004 Drita
38. Andi Ahmeti 05.03.2006 Borea
39. Eris Spahija 24.09.2007 Borea
40. Rron Dasyla 2005, Vellaznimi
41. Arbon Shala 2004 Ylli Suhareka
42. Elison Fondaj 2006 Ylli Suhareka
43. Kron Xhemajli 08.07.2006 Sigal Prishtina
44. Ajan Bikliqi 05.08.2005 Kerasan Prishtina
45. Olsi Kurtaj 11.05.2004 Borea
46. Altin Shala 2004 Ylli Suhareka

Struktura e Kampit Nacional:
Mbikqyrës i Kampit Nacional: Anton Krump
Drejtor i Kampit: Dritëro Sefaja
Asistent i Drejtorit të Kampit: Korab Maloku
Trajner i Programit të djemve: Edon Godeni
Trajner i Programit të vajzave: Petrit Zeqiri
Trajner kondicional: Agron Haliti
Staf i FBK-së: Artina Hasani

Trajnerët:
1. Dorant Hana
2. Egzon Fetiu
3. Arianit Morina
4. Driton Rraci
5. Edin Kerveshi
6. Rigon Hasi
7. Driton Puka
8. Laurant Ibrahimi