Të shtunën stërvitja e radhës e Kosova U-18

  • Të shtunën stërvitja e radhës e Kosova U-18
21 Prill 2017

Përzgjedhësi i Përfaqësueses U-18, Dritëro Sefaja dhe ndihmësi i tij, Petrit Zeqiri të shtunën (22.04.2017) do ta mbajnë grumbullimin e radhës me fillim nga ora 15:30 deri në 18:00 në palestrën e sportit të gjimnazit “Sami Frashëri” në Prishtinë.

Përfaqësuesja U-18 do të bëjë gara në Kampionatin Evropian U-18, Divizioni C në Nikosia të Qipros prej 4 deri më 9 korrik.

Kosova është në Grupin A së bashku me Norvegjinë, Armeninë dhe Qipron.

Lista:
1. Ylldrit Sahiti
2. Rinor Selmani
3. Erhan Sholla
4. Engjëll Ramaj
5. Baton Dervishi
6. Shkelqim Bajrami
7. Meriton Ismaili
8. Dardan Isufi
9. Gazzali Makasqi
10. Yll Gashi
11. Atik Koshi
12. Kreshnik Avdija
13. Edonis A. Devolli
14. Rron Uka
15. Rron Beha
16. Deniz Simnica
17. Dion Pllana
18. Dardan Kapiti
19. Edison Gashi
20. Almir Berisha
21. Liron Hyseni
22. Erjon A. Qarkaxhija
23. Andi Vrapcani
24. Mendrit Ademi