Terminet dhe delegimet e IP Super Liges , xhiroja XXII

E merkure ora 18:00,
Peja vs Trepca
Gjyqtari kryesorë:Dardan Maxhuni
Gjyqtari U1 : Artan Gashi
Gjyqtari U2: Blendi Fejza
Vëzhgues: Muhamet Ahma

E ejte ora 19:30,
Bashkimi vs Sigal Prishtina
Gjyqtari kryesorë:Xhelal Mumini
Gjyqtari U1 : Elldin Uglari
Gjyqtari U2: Ngadhnjim Shabani
Vëzhgues: Hajradin Zeka

E merkure ora 17:00,
Rahoveci vs Borea
Gjyqtari kryesorë: Daut Mehmeti
Gjyqtari U1 : Amar Djekovic
Gjyqtari U2: Kushtrim Shala
Vëzhgues: Mehmet Xhemajli