TERMINET DHE DELEGIMET E KATEGORIVE TE REJA

XHIROJA VIII 01/02.12.2018.

Stobi Flips Superliga U 18

E shtune ora 11 : 30
Borea – Trepca
Gjyqtari kryesorë :Endrit Basha
Gjyqtari 1 :Dren Pudarolli
Vëzhguesi:Muhamet Ahma

E shtune ora 13 : 30 ISP
Kerasan Prishtina – M Junior
Gjyqtari kryesorë :Artan Gashi
Gjyqtari 1 :Ngadhnjim Shabani
Vëzhguesi:Sabri Parduzi

E diele ora 11 : 45
Prishtina Re – Golden Eagle Ylli
Gjyqtari kryesorë :Amar Djekovic
Gjyqtari 1 :Arian Thaci
Vëzhguesi:Muhamet Munishi

E shtune ora 16 : 00
Ponte Prizreni – Vushtrria Basket
Gjyqtari kryesorë :Atdhe Gocaj
Gjyqtari 1 :Arlind Vitija
Vëzhguesi:Isa Prebreza

E shtune ora 12 : 30
Vellaznimi – Bashkimi
Gjyqtari kryesorë :Ardi Haxhiajdini
Gjyqtari 1 :Blendi Spahija
Vëzhguesi:Hajradin Zeka

Stobi Flips Liga Unike U 18

Penza / Pushon

E shtune ora 13 : 00
Lipjani – Istogu
Gjyqtari kryesorë :Erzen Haxhani
Gjyqtari 1 :Lorik Ratkoceri
Vëzhguesi:Driton Blakqori

E shtune ora 12 : 00
AS Kastrioti – Ylli 04
Gjyqtari kryesorë :Molos Morina
Gjyqtari 1 :Rezon Korca
Vëzhguesi:Bekim Dugolli

E shtune ora 13 : 00 1 Tetori
Golden Basket – Rahoveci
Gjyqtari kryesorë :Irma Konjusha
Gjyqtari 1 :Anjesa Haziraj
Vëzhguesi:Bekim Aliu

E shtune ora 13 : 15 Gjilan
Vitija – Z Mobile Prishtina
Gjyqtari kryesorë :Hekuran Rugova
Gjyqtari 1 :Faton Deliu
Vëzhguesi:Ergin Sherifi

Stobi Flips Superliga U 16

E diele ora 10 : 00
Prishtina Re – Borea
Gjyqtari kryesorë :Arian Thaci
Gjyqtari 1 :Amar Djekovic
Vëzhguesi:Muhamet Munishi

E premte ora 18 : 30 ISP
Kerasan Prishtina – Ponte Prizreni
Gjyqtari kryesorë :Artan Gashi
Gjyqtari 1 :Irma Konjusha
Vëzhguesi:Sabri Parduzi

E diele ora 16 : 00
Mjunior - Golden Eagle Ylli
Gjyqtari kryesorë :Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1 :Molos Morina
Vëzhguesi:Isa Prebreza

E diele ora 10 : 30
Vushtrria Basket – Vellaznimi
Gjyqtari kryesorë :Blendi Fejza
Gjyqtari 1 :Ardian Rustemi
Vëzhguesi:Muhamet Munishi

E diele ora 11 : 30
Trepca – Istogu
Gjyqtari kryesorë :Erzen Haxhani
Gjyqtari 1 :Besim Vitaku
Vëzhguesi:Mehmet Xhemajli

Stobi Flips Liga Unike U 16

E shtune ora 10 : 00
Gjimnazisti – Bashkimi
Gjyqtari kryesorë :Artan Gashi
Gjyqtari 1 :;Lorena Haxha
Vëzhguesi:Muhamet Munishi

E mërkurë ora 12 : 00
Z Mobile Prishtina – Penza
Gjyqtari kryesorë :Arlind Vitija
Gjyqtari 1 :Rezon Korca
Vëzhguesi:Sabri Parduzi

E diele ora 14 : 00
Drita – Megasporti
Gjyqtari kryesorë :Astrit Kasapolli
Gjyqtari 1 :Anjesa Haziraj
Vëzhguesi:Bekim Aliu

E shtune ora 14 : 30
Lipjani – Rahoveci
Gjyqtari kryesorë :Erzen Haxhani
Gjyqtari 1 :Arian Kurtalani
Vëzhguesi:

E premte ora 15 : 00
Ferizaj Kacaniku – Ylli 04
Gjyqtari kryesorë :Atdhe Gocaj
Gjyqtari 1 :Dardan Maxhuni
Vëzhguesi:Naim Jashari

Stobi Flips U 14 Lindje
Trepca/Pushon

E shtune ora 19 : 00
Vushtrria Basket – Z Mobile Prishtina
Gjyqtari kryesorë :Blendi Fejza
Gjyqtari 1 :Lorena Haxha
Vëzhguesi:Albert Verbici

E shtune ora 10 : 00
Prishtina e RE – Kerasan Prishtina
Gjyqtari kryesorë :Burim Berisha
Gjyqtari 1 :Irma Konjusha
Vëzhguesi:Naim Jashari

E shtune ora 16 : 00
Lipjani – ISP Marigona
Gjyqtari kryesorë :Lorik Ratkoceri
Gjyqtari 1 :Arian Kurtalani
Vëzhguesi:Driton Blakqori

E diele ora 10 : 00
Mitrobasket-Ulpijana
Gjyqtari kryesorë :Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 1 :Besim Vitaku
Vëzhguesi:Albert Verbici

Stobi Flips U 14 Perendim

Golden Eagle Ylli – Penza (zhvillohet me vonë )
Gjyqtari kryesorë :
Gjyqtari 1 :
Vëzhguesi:

E diele ora 13 : 00
Megasporti – Rahoveci
Gjyqtari kryesorë :Arlind Vitija
Gjyqtari 1 :Rrezon Korca
Vëzhguesi:Mehdi Gashi

E diele ora 14 : 00
Bashkimi – Vellaznimi
Gjyqtari kryesorë :Rezon Korca
Gjyqtari 1 :Arlind Vitija
Vëzhguesi:Mehdi Gashi

E premte ora 13 : 30
Ponte Prizreni – Borea
Gjyqtari kryesorë :Albert Cakaj
Gjyqtari 1 :Merdin Perzhella
Vëzhguesi :Kushtrim Qoqaj

Stobi Flips U 14 Vajzat

E shtune ora 10 : 00
Borea – Bashkimi
Gjyqtari kryesorë :Artur Dauti
Gjyqtari 1 :Petrit Emra
Vëzhguesi:Muhamet Ahma

Kerasan Prishtina – Kastrioti (zhvillohet me vonë )
Gjyqtari kryesorë :
Gjyqtari 1 :
Vëzhguesi:

VREJTJE :
1. Lojtari Besmir Memaj KB Ponte Prizreni Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

2. Lojtari Blend Qela KB Vellaznimi Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

3. Lojtari Shaban Gashi KB Istogu Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro.

4. Lojtari Arlind Nikiqi KB Borea Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

5. Lojtari Andi Ahmeti KB Borea Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

6. Lojtari Adi Kaqina KB Ponte Prizreni Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

7. Lojtari Adi Kaqina KB Ponte Prizreni Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

8.Lojtari Flori Gashi KB Golden Eagle Ylli Konfrom Nenit 42.5 te PG (fletëparaqitja nga ana e personave zyrtarë) per kategorite e reja denohet 100 euro , dhe me ndales e paraqitjes ne dy ndeshjet ( ne ndeshjen e xhiros VII dhe VIII).

9. Trajnerja Fjolla Elshani Konform Nenit 42.2 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro.