TERMINET DHE DELEGIMET E KATEGORIVE TE REJA

STOBI FLIPS U 14 LINDJE

E shtune ora 13 : 00
Ulpiana vs Alba Basket
Gjyqtari kryesorë:Arlind Vitija
Gjyqtari 1 :Arian Kera
Vëzhguesi :Bekim Dugolli

E shtune ora 10 : 00
ISP vs Sigal Prishtina
Gjyqtari kryesorë:Molos Pllana
Gjyqtari 1 :Denis Simnica
Vëzhguesi :Isa Prebreza

E shtune ora 11 : 30
Trepça vs Sfera
Gjyqtari kryesorë:Erzen Haxhani
Gjyqtari 1 :Yllmir Merovci
Vëzhguesi :Mehmet Xhemajli

E shtune 13 : 00
Vushtrria Basket vs Prishtina e Re
Gjyqtari kryesorë:Arian Thaci
Gjyqtari 1 :Besim Vitaku
Vëzhguesi :Sabri Parduzi

E shtune ora 19 : 00
Lipjani vs Kerasan Prishtina
Gjyqtari kryesorë:Rrezon Korca
Gjyqtari 1 : Xhevahire Hajda
Vëzhguesi :Naim Jashari

E shtune ora 10 : 00
Mitrovica vs M Junior
Gjyqtari kryesorë:Arian Thaci
Gjyqtari 1 :Fisnik Trepca
Vëzhguesi :Albert Verbici