basketbolli

TERMINET DHE DELEGIMET E KATEGORIVE TE REJA

Stobi Flips Superliga U18

E shtune ora 12:00
Golden Eagle Ylli vs Peja
Gjyqtari kryesorë : Erzen Haxhani
Gjyqtari 1:Arlind Vitija
Vëzhguesi :Albert Vërbici

E shtune ora 13:00
Rahoveci vs Prishtina e Re
Gjyqtari kryesorë :Burim Berisha
Gjyqtari 1:Rezon Korca
Vëzhguesi :Kushtrim Qoqaj
E diele ora 11:30 Trepça vs Kerasan Prishtina
Gjyqtari kryesorë :Egzëzon Maloku
Gjyqtari 1:Arian Thaci
Vëzhguesi :Sabri Parduzi

E shtune ora 20:00
Vushtrria Basket vs M Junior
Gjyqtari kryesorë :Atdhe Gocaj
Gjyqtari 1:Irma Konjusha
Vëzhguesi :Mehdi Gashi

E shtune ora 10 : 30 Prizren Arena
Ponte Prizreni vs Vëllaznimi
Gjyqtari kryesorë :Ardi Haxhiajdini
Gjyqtari :Hekuran Rugova
Vëzhguesi : Azem Hoxhaj

Stobi Flips Superliga U16

E shtune ora 10:00
Golden Eagle Ylli vs Prishtina e Re
Gjyqtari kryesorë:Erzen Haxhani
Gjyqtari1:Arlind Vitija
Vëzhguesi :Albert Verbici

E shtune ora 11:30
Rahoveci vs Kerasan Prishtina
Gjyqtari kryesorë:Atdhe Gutaj
Gjyqtari1:Almir Kryeziu
Vëzhguesi :Artan Ejupi

E diele ora 14:30
Bashkimi vs M Junior
Gjyqtari kryesorë:Endrit Basha
Gjyqtari1:Ilir Shala
Vëzhguesi :Emanuell Lleshi

E diele ora 10:00
Trepça vs Peja
Gjyqtari kryesorë:Egzon Maloku
Gjyqtari1:Besim Vitaku
Vëzhguesi :Sabri Parduzi

E diele ora 16:00
Vushtrria Basket vs Ponte Prizreni
Gjyqtari kryesorë:Ardian Rustemi
Gjyqtari1:Yllmir Merovci
Vëzhguesi :Enes Maxhuni

Stobi Flips U14 Lindje

E diele ora 16:30, Pallati I Rinise
Alba Basket – M Junior
Gjyqtari kryesorë:Molos Pllana
Gjyqtari1:Arian Kurtalani
Vëzhguesi :Flamur Sadriu

E shtune ora 13:30, Pallati I Rinise
Kerasan Prishtina – Mitrovica
Gjyqtari kryesorë:Faton Deliu
Gjyqtari1:Yllmir Merovci
Vëzhguesi :Ideal Lajqi

E shtune ora 12:00, Pallati I Rinise
Prishtina e Re – Lipjani
Gjyqtari kryesorë:Molos Pllana
Gjyqtari1:Xhevahire Hajda
Vëzhguesi :Bujar Shemsedini

E diele ora 11:30
Sfera – Vushtrria Basket
Gjyqtari kryesorë:Erzen Haxhani
Gjyqtari1:Arijanit Krasniqi
Vëzhguesi :Enes Maxhuni

E shtune ora 14:45, Pallati I Rinise
Sigal Prishtina – Trepca
Gjyqtari kryesorë:Molos Morina
Gjyqtari1:Fisnik Trepca
Vëzhguesi :Isa Prebreza

E diele ora 13 : 00
Ulpiana – Isp
Gjyqtari kryesorë:Arian Kurtalani
Gjyqtari1:Mervan Krasniqi
Vëzhguesi :Ergin Sherifi

Stobi Flips U 14 Perendim

E shtune ora 10:00
Rahoveci vs Peja
Gjyqtari kryesorë:Almiri Kryeziu
Gjyqtari1:Andi Bytyqi
Vëzhguesi :Artan Ejupi

E diele ora 13:00
Bashkimi vs Junior 06
Gjyqtari kryesorë:Endrit Basha
Gjyqtari1:Jeta Zeka
Vëzhguesi :Emanuell Lleshi

E shtune ora 09 : 00 Prizren Arena
Ponte Prizreni vs Megasport
Gjyqtari kryesorë:Ardi Haxhiajdini
Gjyqtari1:Andi Katanolli
Vëzhguesi :Kushtrim Qoqaj

E diele ora 19:00
Kalaja vs Vellaznimi
Gjyqtari kryesorë:Aron Laja
Gjyqtari1:Andi Katanolli
Vëzhguesi : Allen Idrizaj

E shtune ora 11:00
Istogu vs Golden Eagle Ylli
Gjyqtari kryesorë:Petrit Emra

Gjyqtari1:Aron Laja
Vëzhguesi :Allen Idrizaj
Peja DT /pushon

Stobi Flips U 16 Vajzat

E diele ora ora 15:00
United Basketball vs Vushtrria Basket
Gjyqtari kryesorë: Egzon Maloku
Gjyqtari1:Arian Kera
Vëzhguesi :Naim Jashari

E shtune ora 15:00
Junior 06 vs Prishtina
Gjyqtari kryesorë:Merdin Perzhella
Gjyqtari1:Lorik Haxhiajdini
Vëzhguesi :Albion Biraj

E shtune ora 10:00, ISP Marigona
Kerasan Prishtina vs M Junior
Gjyqtari kryesorë:Burim Berisha
Gjyqtari1:Irma Konjusha
Vëzhguesi :Isa Prebreza

E diele ora 16:30
Drita – Trepça
Gjyqtari kryesorë:Egzon Maloku
Gjyqtari1:Denis Simnica
Vëzhguesi :Naim Jashari

E shtune ora 13:00
Kalaja vs Suti Sport
Gjyqtari kryesorë ;Merdin Perzhella
Gjyqtari 1 :Andi Katanolli
Vëzhguesi :Albion Biraj

VREJTJE :

1. Arben Elshani Konform Nenit 42.2 të PG per kategorite e reja denohet me 50 euro

2. Ramush Rushiti Konform Nenit 42.2 të PG per kategorite e reja denohet me 50 euro

3. Lojtari Dren Bajraktari KB Ylli 04 Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro.

4.Treneri Arianit Morina Konform Nenit 42.2 të PG per kategorite e reja denohet me 50 Euro

5. Treneri Molos Serqa KB Borea Konfrom Nenit 42.4 të PG per kategorit e reja denohet me 100 Euro dhe me nje ndeshje mos ushtrim te detyes ne te gjitha kategorit.


6. Treneri Driton Puka Konfrom Nenit 42.4 të PG per kategorit e reja denohet me 100 Euro dhe me ndales te paraqitjes ne xhiron e rradhes.

7. Treneri Arben Lezliu Konform Nenit 42.2 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .8. Treneri Qazim Rushiti Konform Nenit 42.2 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro.

9. Treneri Diamant Shabani KB Istogu Konform Nenit 42.2 të PG per kategorite e reja denohet me 50 euro .

10.Treneri Diamant Shabani (KB Istogu ) sjellja jo sportive ndaj personave zyrtarë Konfrom Nenit 42.4 te PG , denohet me 100 Euro dhe me dy ndeshje mos ushtrim te detyres , ne te gjitha kategorit.
11. Lojtari Leart Berisha KB Bashkimi Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

12. Lojtari Art Lota KB Vellaznimi Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro

13. Treneri Agron Cjeku Konform Nenit 42.2 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro.

14. Trenerja Erlinda Musliu Konform Nenit 42.2 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro.

Komesari Garave
Elldin Uglari