basketbolli

TERMINET DHE DELEGIMET E KATEGORIVE TE REJA

Stobi Flips Superliga U18

E shtune ora 14 : 00
Trepça vs Peja
Gjyqtari kryesorë:Erzen Haxhani
Gjyqtari 1 :Arian Thaci
Vëzhguesi :Albert Verbici

E shtune ora 11 : 45
Vushtrria Basket vs Rahoveci
Gjyqtari kryesorë:Egëzon Maloku
Gjyqtari 1 :Yllmir Merovci
Vëzhguesi :Sabri Parduzi

E shtune ora 17 : 30
Ponte Prizreni vs Golden Eagle Ylli
Gjyqtari kryesorë:Artur Dauti
Gjyqtari 1 :Atdhe Gutaj
Vëzhguesi :Kuhstrim Qoqaj

E diele ora 14 : 00
Vëllazinimi vs Prishtina e Re
Gjyqtari kryesorë:Endrit Basha
Gjyqtari 1 :Ilir Shala
Vëzhguesi :Ideal Lajqi

E diele ora 12 : 30 ISP
M Junior vs Kerasan Prishtina
Gjyqtari kryesorë: Genc Vitaku
Gjyqtari 1 :Irma Konjusha
Vëzhguesi : Mehdi Gashi

Stobi Flips Liga Unike U 18

E shtune ora 15 : 00
Gjimnazisti vs Peja DT
Gjyqtari kryesorë:Egzon Maloku
Gjyqtari 1 :Fisnik Trepca
Vëzhguesi :Enes Maxhuni

E shtune ora 16 : 30
Lipjani vs Bashkimi
Gjyqtari kryesorë:Molos Morina
Gjyqtari 1 :Arian Kera
Vëzhguesi :Isa Prebreza

E diele ora 15 : 30 ISP
Sigal Prishtina vs Reggio Basket Academy
Gjyqtari kryesorë:Irma Konjusha
Gjyqtari 1 :Denis Simnica
Vëzhguesi :Bekim Aliu

E diele ora 12 : 00
Ylli 04 vs ISP
Gjyqtari kryesorë:Blend Sphija
Gjyqtari 1 :Lorik Haxhiajdini
Vëzhguesi :Ideal Lajqi

Stobi Flips Superliga U 16

E shtune ora 14 : 30
Bashkimi vs Prishtina e Re
Gjyqtari kryesorë:Almir Kryeziu
Gjyqtari 1 :Andi Bytyqi
Vëzhguesi :Albion Biraj

E shtune ora 11 : 00
Trepça vs Rahoveci
Gjyqtari kryesorë:Erzen Haxhan
Gjyqtari 1 :Besim Vitaku
Vëzhguesi :Albert Verbici

E shtune ora 10 : 15
Vushtrria Basket vs Golden Eagle Ylli
Gjyqtari kryesorë:Rezon Korca
Gjyqtari 1 :Arlind Vitija
Vëzhguesi :Enes Maxhuni

E shtune ora 16 : 00
Ponte Prizreni vs Kerasan Prishtina
Gjyqtari kryesorë:Atdhe Gutaj
Gjyqtari 1 :Merdin Perzhella
Vëzhguesi :Emanul LLeshi

E shtune ora 10 : 00
Peja vs M Junior
Gjyqtari kryesorë:Dren Pudarolli
Gjyqtari 1 :Aron Laja
Vëzhguesi :Allen Idrizaj

Stobi Flips Liga U 16 Perëndim

E diele ora 19:00
Kalaja vs Mega Sport
Gjyqtari kryesorë:Artur Dauti
Gjyqtari 1 :Andi Katanolli
Vëzhguesi :Kushtrim Qoqaj

E diele ora 10 : 00 Ferizaj
Kaçaniku vs Istogu
Gjyqtari kryesorë:Ardian Rustemi
Gjyqtari 1 :Muhamet Maloku
Vëzhguesi :Naim Jashari

E enjte ora 18 : 00
Ylli 04 vs Vëllaznimi
Gjyqtari kryesorë:Ardi Haxhiajdini
Gjyqtari 1 :Hekuran Rugova
Vëzhguesi :Ardian Koshi

Stobi Flips Liga U 16 Lindje

E shtune ora 14 : 00
Drita vs Llapi
Gjyqtari kryesorë:Arlind Vitija
Gjyqtari 1 :Rezon Korca
Vëzhguesi :Ergin Sherifi

E shtune ora 15 : 00
Lipjani vs Sigal Prishtina
Gjyqtari kryesorë:Molos Morina
Gjyqtari 1 :Arian Kera
Vëzhguesi :Isa Prebreza

E shtune ora 13 : 30
Ulpiana vs Golden Basket
Gjyqtari kryesorë:Molos Pllana
Gjyqtari 1 :Mervan Krasniqi
Vëzhguesi :Gazmend Memeti

Stobi Flips U 14 Lindje

E shtune ora 10 : 00 Pallati Rinise
Alba Basket – Prishtina e Re
Gjyqtari kryesorë:Anjesa Haziraj
Gjyqtari 1 :Xhevahire Hajda
Vëzhguesi :Bujar Shemsedini

E diele ora 12 : 00
Sfera – Kersan Prishtina
Gjyqtari kryesorë:Erzen Haxhani
Gjyqtari 1 :Yllmir Merovci
Vëzhguesi :Enes Maxhuni

E diele ora 14 : 00 ISP
Sigal Prishtina – M-Junior
Gjyqtari kryesorë:Anjesa Haziraj
Gjyqtari 1 :Xhevahire Hajda
Vëzhguesi :Bekim Dugolli

E shtune ora 12 : 00
Ulpiana – Mitrovica
Gjyqtari kryesorë:Molos Pllana
Gjyqtari 1 :Mervan Kraasniqi
Vëzhguesi :Gazmend Mehemeti

E shtune ora 19 : 00
ISP – Lipjani
Gjyqtari kryesorë:Molos Pllana
Gjyqtari 1 :Denis Simnica
Vëzhguesi :Bekim Dugolli

E diele ora 11 : 00
Trepca – Vushtrria Basket
Gjyqtari kryesorë:Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 1 :Amar DJEKOVIC
Vëzhguesi :Mehmet Xhemajli

Stobi Flips Liga U 14 Perëndim

Ponte Prizreni vs Rahoveci 0 : 2

E diele ora 17 : 30
Kalaja vs Peja DT
Gjyqtari kryesorë:Petrit Emra
Gjyqtari 1 :Jeta Zeka
Vëzhguesi :Albion Biraj

E premte ora 20 : 00
Istogu vs Peja
Gjyqtari kryesorë:Endit Basha
Gjyqtari 1 :Petrit Emra
Vëzhguesi :Hajradin Zeka

E diele ora 10 : 00
Golden Eagle Ylli vs Junior 06
Gjyqtari kryesorë:Atdhe Gutaj
Gjyqtari 1 :Almir Kryeziu
Vëzhguesi :Bekim Aliu

E shtune ora 18 : 30
Vellaznimi vs Megasport
Gjyqtari kryesorë:Aron Laja
Gjyqtari 1 :Blend Spahija
Vëzhguesi :Ideal Lajqi

Bashkimi /pushon

Stobi Flips U 12 Lindje

E diele ora 10 : 00
Vushtrria Basket vs Kerasan Prishtina
Gjyqtari kryesorë:Egzon Maloku
Gjyqtari 1 :Faton Deliu
Vëzhguesi :Sabri Parduzi

E diele ora 11 : 00
M Junior vs Trepça
Gjyqtari kryesorë:Genc Vitaku
Gjyqtari 1 :Irma Konjusha
Vëzhguesi :Flamur Sadriu

Stobi Flips U 12 Perëndim

E diele ora 16 : 00
Kalaja vs Mega Sport
Gjyqtari kryesorë:Merdin Perzhella
Gjyqtari 1 :Almir Kryeziu
Vëzhguesi :Emanuell LLeshi

E premte ora 18 : 30
Istogu vs Peja DT
Gjyqtari kryesorë:Endit Basha
Gjyqtari 1 :Petrit Emra
Vëzhguesi :Hajradin Zeka

E shtune ora 13 : 00
Junior 06 vs Rahoveci
Gjyqtari kryesorë:Visar Bunjaku
Gjyqtari 1 :Jeta Zeka
Vëzhguesi :Kushtrim Qoqaj

Stobi Flips U 16 Vajzat

E shtune ora 13 : 00 ISP
Kerasan Prishtina vs United Basketball
Gjyqtari kryesorë:Burim Berisha
Gjyqtari 1 :Astrit Kasapolli
Vëzhguesi :Driton Blakqori

E diele ora 14 : 00
Drita vs Kalaja
Gjyqtari kryesorë:Ardian Rustemi
Gjyqtari 1 :Muhamet Maloku
Vëzhguesi :Naim Jashari

E shtune ora 12 : 30
Trepça vs Vushtrria Basket
Gjyqtari kryesorë:Arian Thaci
Gjyqtari 1 :Besim Vitaku
Vëzhguesi :Albert Verbici

E shtune ora 10 ISP
M Junior – Prishtina
Gjyqtari kryesorë:Burim Berisha
Gjyqtari 1 :Muhamet Maloku
Vëzhguesi : Gezim Maloku

E diele ora 13 : 00
Junior 06 - Suti Sport
Gjyqtari kryesorë:Ardi Haxhiajdini
Gjyqtari 1 :Aron Laja
Vëzhguesi :Allen Idrizaj

VREJTJE :

1.Treneri Driton Rraci Konform Nenit 42.2 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro.

2.Treneri Blerim Krasniqi Konform Nenit 42.2 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro.

3.Treneri Egzon Thaci Konform Nenit 42.2 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro.

4.Treneri Laurant Ibrahimi Konform Nenit 42.2 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro.

5.Lojtari Endrit Gashi Konform Nenit 42.2 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro.

6.Treneri Virgjil Manxholli Konform Nenit 42.2 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro.

7.Treneri Arbnor Rifati Konform Nenit 42.2 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro.

8. Treneri Molos Serqa KB Borea Konfrom Nenit 42.4 të PG per kategorit e reja denohet me 100 Euro dhe me nje ndeshje mos ushtrim te detyes ne te gjitha kategorit.

9. Treneri Driton Puka Konfrom Nenit 42.4 të PG per kategorit e reja denohet me 100 Euro dhe me ndales te paraqitjes ne xhiron e rradhes .

10. Lojtari Adis Gashi ( Ponte Prizreni) Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro.

11. Lojtari Gentian Krasniqi ( Prishtina e Re ) Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro.

12. Treneri Arben Lezliu Konform Nenit 42.2 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro

13. Treneri Diamant Shabani KB Istogu Konform Nenit 42.2 të PG per kategorite e reja denohet me 50 euro .

14.Treneri Diamant Shabani (KB Istogu ) sjellja jo sportive ndaj personave zyrtarë Konfrom Nenit 42.4 te PG , denohet me 100 Euro dhe me dy ndeshje mos ushtrim te detyres , ne te gjitha kategorit.

15.Treneri Agron Cjeku Konform Nenit 42.2 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro.

16.Trajnerja Ermelinda Musliu Konform Nenit 42.2 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro.